SGK Müfettişi Mustafa Kahraman'dan Etso'ya ziyaret

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müfettişi Mustafa Kahraman Van'ın Erciş ilçesinde oda ve sivil toplum örgütlerini ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Nisan 2012 10:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlk ziyaretini Erciş Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO)'ya yapan Kahraman, burada ETSO Başkanı Yardımcısı Fesih Çakır tarafından karşılandı. ETSO Başkan Yardımcısı Fesih Çakır, esnafa sağlanan kredilerinde yaşanan sıkıntıları dile getirdi. Bankaların ssk ve Bağ-Kur prim borçları ile ilgili kredilere bloke bırakıldığını da belirten Çakır, çoğunlukla emeklilik ile ilgili yaşanan sıkıntıları da aktarma fırsatı bulduklarını söyledi. Başkan Yardımcısı Fesih Çakır daha sonra Kahraman'a Erciş'i ziyaret etme anısına bir de plaket takdim etti.

SGK Müfettişi Mustafa Kahraman daha sonra ilçede bulanan diğer sivil toplum örgüt başkan ve temsilcileriyle bir araya geldi. Sivil toplum örgüt temsilcilerini dinleyen SGK Müfettişi Kahraman, tüm notlarını aldığını, çözüm noktasında çalışmaların yapılacağını ve gerekli yerleri bilgilendireceklerini belirtti.

SGK Müfettişi Kahraman'ın ziyaretinde Van SGK İl Müdür Yardımcısı İrfan İşgören, SGK Erciş İlçe Merkez Müdürü Memet Karakoç ile İlçe Merkez Müdürlüğü personeli Muhlis Bahçe de hazır bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber