Otomobilinin yanında beklerken canından oldu

Kartal'da yol kenarına park ettiği otomobilinin yanında duran sürücüye başka bir otomobil çarptı. Zekeriya Luş (39), olay yerinde hayatını kaybetti. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Nisan 2012 08:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza, D-100 Karayolu Cevizli Kavşağı'nda saat 01.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre Zekeriya Luş, 34 VS 9280 plakalı otomobilini yol kenarında park etti. Kadıköy istikametine aşırı hızla ilerleyen Barış Posta (35) yönetimindeki 34 HN 8597 plakalı otomobil, önündeki Fuat Taşçı'nın kullandığı 34 NBE 55 plakalı otomobile çarptı. Kontrolden çıkan Posta'nın aracı, yol kenarında bekleyen Zekeriya Luş ve otomobiline vurdu. Zekeriya Luş, çarpmanın şiddetiyle yola fırladı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipler, Luş'un hayatını kaybettiğini tespit etti. Diğer araç sürücüleri ise kazayı yara almadan atlattı. Emniyet şeridiyle kapatılan kaza yerinde Olay Yeri İnceleme ekipleri incelemelerde bulundu. Kazaya sebebiyet verdiği iddia edilen 34 HN 8597 plakalı otomobilin sürücüsü Barış Posta, gözaltına alındı. 34 NBE 55 plakalı otomobilin sürücüsü Fuat Taşçı, kendisine çarpan otomobilin aşırı süratli olduğunu ileri sürdü. Taşçı, otomobilin önce kendi aracına daha sonra da yol kenarındaki Zekeriya Luş ile otomobiline çarptığını iddia etti.

Zekeriya Luş'un cesedi, gerekli incelemelerin ardından Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza sebebiyle kontrollü olarak sağlanan trafik, araçların da olay yerinden kaldırılmasıyla normale döndü. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber