23 Nisan'da çocuklara güneşli hava müjdesi

Kaynak : TRT
Haber Giriş : 22 Nisan 2012 16:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda güneşli hava etkili olacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, bahar yağmurları yerini güneşli bir havaya bırakacak, yurt genelinde sıcaklıklar da artacak.

Yeni haftanın ilk günü, yani 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda korkulan olmayacak, yağmur yağmayacak.

Meteoroloji Uzmanı Sabri Gedeli, "23 Nisan'da yurdun büyük bölümünde yağış beklemiyoruz. Artvin, Ardahan, Kars dışında tüm yurt genellikle parçalı ve az bulutlu geçecek." dedi.

Ancak hafta ortasından itibaren, bahar yağmurları yeniden etkili...

Gedeli, "Çarşamba gününden itibaren yurdun iç kesimlerinde öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel yağışlar beklemekteyiz. İç Ege, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ve İç Anadolu'da görülecek yağışlar sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde olacak. Sıcaklıklar ise ülke genelinde hafta başından itibaren üç ile 5 derece artacak. Haftasonuna doğru da, özellikle Perşembe ve Cuma günü, iç ve doğu bölgelerde yağışlar göreceğiz." dedi.

Ve Üç Büyük İlimizde Hava Durumu...

Sabri Gedeli, "Önümüzdeki üç gün boyunca İstanbul'da yağış beklentimiz yok, sıcaklıklar 19 ile 22 derece arasında seyredecek. İzmir de aynı şekilde parçalı ve az bulutlu geçirecek önümüzdeki üç günü, sıcaklıklar 23 ile 27 derece arasında olacak. Ankara'da önümüzdeki iki gün yağış beklemiyoruz, Pazartesi ve Salı parçalı ve az bulutlu geçecek.Çarşamba'dan itibaren öğle saatlerinden sonra bulutlanma artacak. Sıcaklıklar da 21 ve 23 derece arasında seyredecek." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber