Deva Derneği Başkanı Sak: Böyle acılar bir daha yaşanmasın

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Nisan 2012 16:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde çalıştığı sırada, bir hasta yakını tarafından görevi başında öldürülen Ersin Arslan için yurdun dört bir yanında olduğu gibi, Yozgat'ta da meslektaşları tepkilerini yaptıkları açıklamalarla dile getirdi.

Yozgat'ta faaliyetini sürdüren Deva Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Sak, Başkan Yardımcısı Vedat Ertunç ve Deva Derneği Koordinatörü Ekrem Kayaaslan, Cihan Haber Ajansı Yozgat Bürosu'nu ziyaret etti.

Dernek Başkanı İsmail Hakkı Sak, son günlerde sağlık çalışanlarına yapılan saldırılardan dolayı büyük üzüntü duyduklarını ve saldırıyı kınadıklarını belirtti. Sak, "Gaziantep'te Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde görevi başında bir hasta yakını tarafından bıçaklanarak öldürülen meslektaşımız Ersin Arslan'ın ölümü ülkemizde olduğu gibi biz meslektaşlarını da derinden üzmüştür." dedi.

Sağlık çalışanlarının tek görevinin, insanlara yardımcı olmak olduğunu ifade eden Başkan Sak, "Doğumdan ölüme kadar insanoğlunun hayatının her anında yanında bulunan sağlık çalışanları, haftanın 7 günü 24 saat esasına göre hastalara fedakarca sağlık hizmeti sunmaktadır. Biz hekimlerin görevi, sadece ve sadece hastalarımızın iyileşmesini sağlayarak, sevdiklerinin yanında olmasını sağlamaktır. Biz bu konuda vatandaşlarımızı sağlık çalışanlarına karşı daha da duyarlı olmaya çağırıyoruz. Bu vesile ile meslektaşımıza Allah'tan rahmet, acılı ailemize de başsağlığı diliyoruz. İnşallah bu olay son olur ve bir daha yaşanmaz." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber