Milletvekili Tunç, Abdipaşa beldesini ziyaret etti

Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Abdipaşa Çok Programlı Lisesi'nin yetersiz kalması nedeniyle yeni bir binaya ihtiyacı bulunduğunu, yeni liseyi İl Özel İdaresi'nin yatırım programına aldıklarını, gerekli ödeneği ayırdıklarını belirtti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Nisan 2012 13:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü Yılmaz Tunç, Ulus ilçesine bağlı Abdipaşa beldesini ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez'in de hazır bulunduğu ziyaretlerde, Milletvekili Tunç, Abdipaşalı hemşehrileriyle sohbet ederek, yapılan hizmetlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Tunç, Abdipaşa Belediyesi'nin çöp kamyonu ihtiyacını da gidereceklerini belirterek, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yaptığı görüşmenin neticesinde belediyeye çöp kamyonu verileceğinin müjdesini verdi. Tunç, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez'in beldeye güzel eserler bıraktığını ifade ederek, terminal, sosyal tesis, mezbaha, spor tesisleri, anaokulu, rehabilitasyon merkezi gibi önemli yatırımların son 6 yılda gerçekleştiğini söyledi.

SUKAP Projesi kapsamında, içme suyu ihalesini gerçekleştirdiklerini belirten Milletvekili Tunç, Kirazlıköprü Barajı çalışmalarını da hızlandırdıklarını söyledi. Tunç, AK Parti'nin ustalık döneminde baraj inşaatını bitireceklerini ve Barajın Abdipaşa'ya değer katacağını anlattı.

Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez de beldeye yapılan yatırımlarda kendilerine destek olan Milletvekili Yılmaz Tunç'a teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber