Kilis'te 3 kişinin toprağa gömülü bulunması

Kilis merkeze bağlı Deliçay köyü Afrın çayı yakınlarında toprağa gömülü halde bulunan 3 kişiyle ilgili soruşturma sürerken, polis öldürülen kişilerin yakınlarına yakın koruma tahsis etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Nisan 2012 15:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, dün Afrın Çayı yakınlarında piknik yapan vatandaşlar tarafından gömülü vaziyette bulunan Emine Düzkaya, oğlu Çağan Özoğlu ile gelini Özlem Özoğlu'nun cesetleri Adana Adlı Tıp Kurumu'na sevk edilirken, DNA testi için Emine Düzkaya'nın kızları Eda ve Çiğdem kan ve doku örnekleri vermek için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Eda ile Çiğdem'in can güvenliklerinin sağlanması yönündeki talepleri üzerine Adana İl Emniyet Müdürlüğü'nden yakın koruma tahsis edildi.

Emine Düzkaya, oğlu Çağan Özoğlu ile gelini Özlem Özoğlu'nun cenazelerinin Adana Adlı Tıp Kurumu'nda yapılacak DNA testi ile otopsilerinin ardından toprağa verilmek üzere ailesine teslim edileceği bildirildi.

Öte yandan, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ile Kilis İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 3 kişinin öldürülmesi ile ilgili olarak M.F.A., E.A., A.A., F.A. ve M.A.'nın yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor. Aranan 5 kişinin Özlem Özoğlu'nun yakınları olduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber