AK Partili Ünal: Milletimizin başı sağ olsun

Kahramanmaraş AK Parti Milletvekili Mahir Ünal, Bingöl'de teröristlerle girilen çatışmada şehit olan askerler ve korucu için başsağlığı mesajı yayımladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Nisan 2012 19:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ünal, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Sabah saatlerinde arama tarama faaliyetlerinde bulunan güvenlik güçlerimiz ile bir grup terörist arasında Genç ilçesine bağlı Yolçatı ile Sağgöze kırsalları arasında sıcak temas sırasında hayatını kaybeden asker ve korucu şehitlerimize Allah'dan(cc) rahmet dilerim. Milletimizin başı sağ olsun. Yaralılarımıza acil şifalar diler, biran evvel sağlıklarına kavuşmalarını temenni ederim. Tüm şehitlerimiz gibi baba ocağım Kahramanmaraş - Elbistan'a düşen ateş yüreğimizi daha bir derinden yaralamıştır.

İnşallah Türkiye bunları aşacak, milletimiz bunları aşacak. Böyle acıları hiç bir zaman yaşamamayı temenni ediyoruz. Bu milletin acılarını büyütenler, kardeşliğe, dostluğa, birlikte yaşama idealine, demokratik hayata, sivil anayasa irademize kurşun sıkanlar muhakkak ki kaybedecektir. En nihayeti kazanan kardeşlik, birlik, kadim medeniyet anlayışımız ve demokratik özlemlerimiz olacaktır. Düşmanlığı, acıları çoğaltanların bu millete vadedeceği hiçbir şey olamaz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber