Özdağ: e-muhtıra girişiminde bulunanlardan hesap sorulmalı

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, 27 Nisan bildirisinin bir e-muhtıra olduğunu, bu girişimde bulunanlardan hesap sorulması gerektiğini bildirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Nisan 2012 14:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Selçuk Özdağ, yaptığı açıklamada, hiç kimsenin kendisini millet egemenliğinin üzerinde görmemesi gerektiğini belirtti. Özdağ, Türkiye'de artık vesayetçi siyaset sisteminin sona erdiğini, bundan böyle hiç kimsenin demokrasiden, insan haklarından yana olan siyaset sistemini bozmaya yeltenemeyeceğini kaydetti.

Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinde 27 Nisan 2007 tarihinde yayınlanan açıklamanın e-muhtıra olup olmadığı tartışmalarına değinen Özdağ, ?27 Nisan bildirisi, bir e-muhtıradır, bu e-muhtıra girişiminde bulunanlardan hesap sorulmalıdır. Bu yüzden savcıları göreve davet ediyor ve hukukun 27 Nisan dosyasını açarak hesap sormasını bekliyoruz. 27 Nisan e-muhtırasının yapıldığı gün, demokrasimiz için bir utanç günüdür. Hiç bir suç Türkiye'de cezasız kalmayacaktır. Her suçlunun kendine has gerekçeleri olabilir, ama hiçbir gerekçe millet iradesinin askıya alınmasına vesile teşkil edemez.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber