Kent Konseyi'ne 'Türkiye'de Yılın Kent Konseyi Başkanı' ödülü

Bu yıl 7'ncisi düzenlenen ?Belediye Oscarları Ödül Töreni'nde 'Türkiye'de Yılın Kent Konseyi Başkanı' ödülü Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala'ya verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Nisan 2012 15:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sunumunu radyo-televizyon sunucusu Murat Kurt'un yaptığı ve 'belhaber.com' medya kuruluşu tarafından düzenlenen 7?inci ?Geleneksel Belediye Oscarları Ödül Töreni', Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın ev sahipliğinde İstanbul Mehmet Akif Ersoy Sanat ve Kültür Merkezi'nde yapıldı. Değerlendirmeler sonucu başarılı bulunan belediye başkanları ve yöneticilere ödülleri verildi.

Törende, Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala ?Türkiye'de Yılın Kent Konseyi Başkanı' ödülüne layık görüldü. Ödülünü Arel Üniversitesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Gözükara'nın elinden alan Pala, Bursa Kent Konseyi´nin farklılığını tespit ederek kendilerine bu ödülü veren ?Belhaber.com' ailesine teşekkür etti. Göreve geldikleri günden bu yana 4 meclis, 34 ayrı çalışma grubu ve yüzlerce gönüllüyle birlikte 3 bin 800 etkinlik yaptıklarını belirten Pala, Türkiye'ye örnek çalışmalara imza attıklarını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber