Boğazlıyan'da 50 yataklı hastanenin inşaat kazısı başladı

Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesine yapılacak 50 yataklı hastanenin yapım inşaatına başlandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Nisan 2012 20:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Çorum'da faaliyetini sürdüren Şentürkoğlu İnşaat Limited Şirketi'ne ihale edilen 50 yataklı yeni Boğazlıyan Devlet Hastanesi'nde inşaat çalışmalarına başlandı. Zemin kazı çalışmalarına başlanan hastanenin temelinin ise mayıs ayı içerisinde atılıp 2013 yılında bitirilmesi planlanıyor.

Boğazlıyan Devlet Hastanesi Müdürü Latif Manyas, Şentürkoğlu İnşaat Limited Şirketi yetkilisi Muhsin Şentürk ve Şantiye Şefi Rıza Özcan, hastane inşaat alanında incelemelerde bulundu. İnceleme sonrası bir açıklama yapan Manyas, ihalesi yapılan ve temel atma aşamasında olan 50 yataklı yeni Boğazlıyan Devlet Hastanesi'nin tamamlandığında sağlık alanında ilçenin büyük bir gelişme yaşayacağını söyledi. Manyas, yeni modern devlet hastanesi sayesinde diğer illere giden hasta sevklerinin çok büyük oranda azalacağını ve buranın hasta sevki alan bir hastane haline geleceğini vurguladı.

Şirket yetkilisi Muhsin Şentürk de hastanenin 50 yataklı avan proje üzerinden ihale edildiğini belirterek, "Çalışmalarımız başladı, disiplinli ve programlı bir çalışma ile hastaneyi beklenilen süreden önce teslim edeceğiz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber