Bursa il sağlık müdürlüğü il içi tayin yapacak

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 30 Nisan 2012 13:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

2012 Mayıs dönemi il içi tayinleri hakkında duyuru

2012 Mayıs dönemi il içi atamaları için başvurular 27 Nisan - 7 Mayıs 2012 tarihleri arasında Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 07.05.2007 tarih ve 58127 sayılı yazılarına istinaden, aşağıdaki esaslar çerçevesinde yapılacaktır.

1-Atama Dönemleri:

Stratejik Personel ( Uzman Tabip ve Pratisyen Tabip) hariç Mayıs, Eylül ve Aralık aylarıdır. Mayıs dönemi atamaları Nisan ayında, Eylül dönemi atamaları için Ağustos ayında ve Aralık dönemi atamaları için Kasım ayında müracaat edilir. (Müracaat kesinlikle ilan edilen yerlere yapılır.)

2-Kadroların İlanı ve Başvurular:

Sağlık Müdürlüğü Personel Dağılım Cetveline (PDC) göre açık ve doldurulmasına ihtiyaç olan kadroları her müracaat döneminde ilan eder. İlanda yayınlanan boş yerlerin dışında başka yerler tercih edilemez. Bu kadrolara atanmak isteyen personel en çok 5 tercihle birlikte başvurur. Tayin dilekçelerine hizmet puanlarının yazılması ve hizmet puanı gösterir PBS çıktısının dilekçeye eklenmesi gerekmektedir. (Son görev yerinde 1 yılı tamamlamayan personel tayin talebinde bulunamaz.) Müdürlük, öncelikle tercih sırasına bakarak hizmet puanlarına göre personelin atamalarını tamamlar. (Hizmet puanı olmayan personelin, hizmet yıllarına bakılır.)

3-Müracaat Şekli:

Müracaatlar 27.04.2012 tarihinde başlayıp 07.05.2012 akşamı mesai bitiminde sona erecektir. Müracaat ilan ekindeki yeni tayin talep formu kullanılarak çalıştığı Kurum aracılığı ile Sağlık Müdürlüğüne yapılır.

Başvuru evrakı imzasız ve onaysız olanlar ile başvuru evrakı 07.05.2012 tarihinden sonra gelenlerin başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

07.05.2012 tarihi itibariyle; herhangi bir statüde sözleşmeli olarak çalışan veyahut ücretsiz izinde olan personelin başvuruları kabul edilmeyecektir.

4-Atama Sonuçları:

Atamalar Mayıs ayı içinde; yapılan tercih ve puanlara göre yapılarak tayin kararları Kurumlarına gönderilecektir.

Tayini yapılan personelin en geç 15 Haziran 2012 tarihi itibarıyla ayrılışı yapılacaktır.

Personel ihtiyacı olan kurumdan ataması yapılan ve görevden ayrılması halinde hizmeti aksayacak personelin görevden ayrılışları 2 ay içinde yerine personel başlayıncaya kadar bekletilir. Hizmet aksamasından dolayı ayrılışı yapılamayan personelin ya ayrılışı yapılır ya da tayin kararının iptali istenir (Ataması yapılan personelden isteği üzerine ataması iptal edilenler, bir yıl süreyle tayin talebinde bulunamazlar.)

Tayin Talep Formu

Mayıs 2012 İl İçi Atama Kontenjan Listesi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber