Kendilerine ?Anarşist' adını veren grup, çevredeki iş yerlerinin camlarını kırdı/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Mayıs 2012 13:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Taksim Meydanı'na yürüyen ve kendilerine ?Anarşist' adını veren bir grup, çevredeki iş yerlerinin camlarını kırdı, bir otelin güvenlik kameralarını parçaladı. Grup kendilerini görüntülemek isteyen basın mensuplarına da saldırdı.

Şişli istikametinden Taksim Meydanı'na yürüyen ve kendilerine ?Anarşist' diyen grup, Cumhuriyet Caddesi ve Halaskargazi Caddesi üzerinde iş yerlerinin camlarını kırdı. Grup, görüntüleri alınmasın diye bir otelin güvenlik kameralarını da parçaladı. Grubun çıkardığı anarşiden basın mensupları da nasibini aldı. Grup, saldırganlıklarını görüntüleyen basın mensuplarına saldırdı. Grup Taksim Meydanı istikametine ilerliyor.

'Anarşist' grup, büyük çaplı maddi hasara neden oldu

Taksim Meydanı'na yürüyen ve kendilerine 'Anarşist' adını veren bir grup, çok sayıda iş yerinin camlarını kırdı. Grubun saldırısının ardından ortalık savaş alanına döndü. Grubun, büyük çaplı maddi hasara neden olduğu öğrenildi.1 Mayıs kutlamalarına katılmak üzere Şişli'den Taksim Meydanı'na yürüyen ve kendilerine 'Anarşist' diyen bir grup, Halaskargazi Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi üzerinde ortalığı savaş alanına çevirdi. Çok sayıda iş yerinin camlarını parçalayan grup bir otelin güvenlik kameralarını da kırdı. Bankaların ATM'lerini ve bir postanenin camlarını da kıran grup Teksim istikametine ilerledi.

Saldırılar sonrası iş yerlerinde büyük çaplı maddi hasar oluştu. Kendisi de saldırıya uğrayan otelin güvenlik şefi Hakan Öncü, "Önce kameralara saldırdılar Müdahale ettik. Otele girmeye çalışınca onları engellemek istedik ancak bize de saldırdılar." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber