Bingöl Belediye Başkanı, başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Yükseköğretime Geçiş Sınavı(YGS)'nda başarılı olan Fem Dershanesi öğrencileri, Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Mayıs 2012 18:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

YGS-1, YGS-2 ve YGS-6 ?dan Bingöl birincisi olan Ramazan Güler ve YGS 5'ten Bingöl birincisi olan Emre Dursun ile Bingöl Fem Dershanesi Müdür Vekili Bayram Balat ve Dershane Müdür Yardımcısı Hamza Aydın'ı kabul eden Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Atalay, Fem Dershaneleri'nde okuyan öğrencilerin elde ettiği başarılar nedeniyle kendileriyle gurur duyduğunu belirterek, ortaya küçümsenmeyecek bir başarının çıktığını söyledi. Başarının arkasındaki öğretmenleri ve okul idarecilerini kutladığını ifade eden Başkan Atalay, ?Eğitim tek başına yapılacak bir iş değildir. Bu bir ekip işidir. Bu bir gönül işidir. Bunları bir araya getirdiğinizde başarı kendiliğinden ortaya çıkar. Sizleri tebrik ediyorum. Emeği geçen bütün öğretmenleri, idarecileri, dershane yöneticilerini ve ailelerinizi tebrik ediyorum. Sizlerden LYS'de aynı başarıyı bekliyorum.? dedi.

Dershane Müdür Vekili Bayram Balat, dershane öğrencilerinden Ramazan Güler'in YGS-1, YGS-2 ve YGS-6'da Bingöl birincisi olduğunu belirtti. Balat, öğrencileri Emre Dursun'un YGS-5'de Bingöl birincisi, YGS-3, YGS-4 ve YGS-6'dan da Bingöl ikincisi olduğunu ifade etti.

Balat, ?Bingöl'de birçok alanda Belediye Başkanı'mız Serdar Atalay hizmet yapıyor. Başkanımızın eğitim alanında sahip çıkması bizleri dershane olarak mutlu etti. Kendisine öğrencilerimizin huzurunda teşekkür ediyoruz. İnşallah bizler de Bingöl'ümüze layık olmaya çalışacağız. Daha güzel başarılar için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.? diye konuştu.

Başkan Atalay ayrıca, YGS'de başarılı olan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber