Minibüs ile otomobil çarpıştı: 12 yaralı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında minibüs ile otomobil çarpıştı. Kazada 1'i ağır 12 kişi yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Mayıs 2012 18:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Burhaniye ile Or-Jan sitesi arasındaki yolda öğlen saatlerinde minibüs ile özel otonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, otomobil sürücüsü Filiz Şimşek (27) ve bir tatil sitesine ait servis minibüsünde bulunan 11 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Bir turizm firmasına ait tanıtım elemanlarının içinde bulunduğu 10 S 13082 plakalı ve Çetin Kaya'nın kullandığı servis minibüsü, Burhaniye istikametine doğru ilerlerken, Burhaniye yönünden bir ilaç firmasına ait olduğu öğrenilen gelen Filiz Şimşek idaresindeki 34 HJ 7096 plakalı otomobil büyük bir gürültü ile çarpıştı. Kazanın etkisi ile otomobil sürücüsü Filiz Şimşek ağır yaralanırken, minibüstekiler ise çarpışmanın şiddeti ile hafif şekilde yaralandılar.

Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Burhaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olduğu bildirilen otomobil sürücüsü ilaç mümessili Filiz Şimşek, beyin cerrahi servisine yatırılarak tedavi altına alınırken, minibüstekiler ayakta tedavi edildiler. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber