Adana'da dragon heyecanı başlıyor

Adana'da bu yıl ikincisi yapılacak Kurumlararası Dragon Festivali, 5?6 Mayıs tarihlerinde Seyhan Nehri'nde gerçekleştirilecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Mayıs 2012 20:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Festivali düzenleyen HSB Grup Proje Koordinatörü Emre Mutlu, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı ziyaret ederek, festivale verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Festivalin geçen yıl Adana'da ilk kez gerçekleştirildiğini belirten Emre Mutlu, ?Festivalin bu yıl daha başarılı geçeceğine inanıyor, desteğiniz için teşekkür ediyorum.? dedi.

Kurumlararası Dragon Festivali'nin Türkiye'de İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Adana ile birlikte beş ayağı olduğunu anlatan Mutlu, şöyle devam etti; ?Festivale 5 yıl önce İstanbul'da başladık. Geçen yıl da sizlerin desteği ile Adana'da yapmaya başladık. Spora olan desteğinizi iyi biliyoruz. Bu yıl festivalimize katılım daha fazla olacak. Geçen yıl 16 firmanın katıldığı festivale bu yıl 24 firma başvuru yaptı. Suda olduğu gibi karada da aktiviteler olacak. Umuyoruz ki başarılı bir organizasyon olacaktır.?

Festivalin 5 Mayıs Cumartesi günü saat 11.00'de başlayacağını hatırlatan Mutlu, Başkan Vekili Aldırmaz'ı açılışa davet etti.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da her zaman spor aktivitelerine ve organizasyonlara destek verdiklerini belirterek, festivalin başarılı geçmesini diledi.

Kurumlararası Dragon Festivali'ne şu firmalar katılacak: ?Hunca Kozmetik, SASA, Yörsan, Ateşler Kuruyemiş, Adana Koza Tv, Özgün Kariyer, Ortopedia Hastanesi, Çağ Üniversitesi, Bossa, MNG Kargo, Kambeton, BSH, Abdioğulları, Denizbank, Anadolubank, Akenerji, Çugiad, Optimum, Acıbadem, İCF Airports, Adana Emniyet Müdürlüğü, Adana Büyükşehir Belediyesi, Mersin 2013, Royce Energy içeceği.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber