Vali Harput: Osmangazi Bursa'nın lokomotifi

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret etti. Vali Harput, ilçede yapılan hizmetleri hatırlatarak, Osmangazi'nin Bursa'nın lokomotifi olduğunu kaydetti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Mayıs 2012 13:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Osmangazi Belediyesi'nin kente vizyon katacak projeleri olduğunu anlatan Vali Harput, "Bursa'nın geleceğine yön verecek projeler devam ediyor. Bir yandan yenileri yapılıyor. Bursa'yı dünyaya tanıtacak çalışmalar yapıyor. Reis bey bunların çok fazla reklam edilmesine müsaade etmiyor ama bunları biliyoruz. Aslında öyle de olması gerekiyor. Bursa Türkiye'ye örnek bir şehirdir. Bursa'nın lokomotifi de Osmangazi. Osmangazi Belediyesi diğer belediyelere de öncülük ediyor. Bursa'nın geleceği için başrolü oynuyor." dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da Vali Şahabettin Harput'un ziyaretinin kendilerine onur verdiğini belirterek, Bursa'nın geleceğine yönelik çok ciddi adımlar atıldığını dile getirdi.

Dündar, özellikle turizm ve marka kent olma noktasında çalışmaların Vali Harput öncülüğünde yürütüldüğünü kaydetti. Bursa'nın kendini yenilediğini ve geliştirdiğini vurgulaan Dündar, tarihi değerleriyle Bursa'nın dünyanın gündemine taşındığını kaydetti.

Turizm ve marka kenti olma noktasında hızlı ve ciddi çalışmaların devam ettiğinin altını çizen Dündar, Vali Harput'un ciddi anlamda destek verdiği projelerle Bursa için Bursa adına önemli adımların sürdüğünü belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber