Eskişehir'de yöneticiler ve vatandaşlar 'Yunus Aşı'nda buluştu

Uluslararası Yunus Emre Kültür ve Sanat Haftası kapsamında düzenlenen Yunus Emre sevgi yürüyüşü, Eskişehir'in ileri gelenleri ile vatandaşları buluşturdu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Mayıs 2012 16:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sevgi ve hoşgörü mimarı Yunus Emre'yi anma etkinlikleri kapsamında Eskişehir Aleaddin Camii'nde Cuma namazı sonrası Yunus aşı dağıtımı yapıldı. Ardından Yunus Emre sevgi yürüyüşü düzenlendi. Etkinliğe AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, Eskişehir Valisi Kadri Koçdemir, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Eskişehir Emniyet Müdürü Naci Kuru, Eskişehir İl Müftüsü Niyazi Ersoy, Eskişehir'in önde gelen kurum ve kuruluş yetkilileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cuma namazı sonrası Aleaddin Camii bahçesinde kurulan stantlarda vatandaşlara Yunus aşı ikram edildi. Halkın yoğun ilgi gösterdiği Yunus aşını Milletvekili Ülker Can ve Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı elleriyle dağıttı. İkramların ardından Yunus Emre sevgi yürüyüşü düzenlendi.

Aleaddin Camii'nden Hamamyolu'na kadar devam eden yürüyüş boyunca Milletvekili Ülker Can, Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir ve Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ellerindeki gülleri vatandaşlara hediye etti. Yunus Emre haftasının anlamı çerçevesinde vatandaşlara Yunus'un dizeleriyle seslenen kentin önde gelen yöneticileri, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber