Liseyi su bastı, öğrenciler okulda mahsur kaldı/ Video

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Mayıs 2012 16:54, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Şanlıurfa'da yaklaşık 2 saat boyunca etkisini gösteren şiddetli yağış, TOKİ Lisesi'nde su baskınına neden oldu. Okulda mahsur kalan öğrenciler, belediye ekiplerinin suyu temizlemesi ile evlerine gönderildi.

Şanlıurfa'da 2 gündür etkisini gösteren şiddetli yağışlar hayatı olumsuz etkilerken, TOKİ Lisesi'nde su baskınına neden oldu. Yaklaşık 2 saat boyunca yağan şiddetli yağmur okul bahçesini göle çevirirken, okul bodrumunun da suyla dolduğu öğrenildi. Okulda mahsur kalan öğrenciler suyun çekilmesini beklerken, belediye itfaiye ve sivil savunma ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen belediyeye ait kanalizasyon temizleme ekipleri, tıkalı bulunan kanalizasyonları temizleyip suyun çekilmesini

bekledi. Yaklaşık 1 saat boyunca suyun çekilmesini bekleyen öğrenciler, son zilin çalınmasıyla birlikte evlerine dağıldı.

Öğrenciler, "İçeride ders işliyorduk. Aniden çok şiddetli yağmur bastırdı ve 2 saatlik yağışın ardından, okul göle döndü. Bodrum katı ve müdür odası tamamen sular altında kaldı. Bizler de sınıflarımızda mahsur kaldık ve teneffüs zilinde dışarı çıkamadık. Ondan sonra öğretmenlerimiz belediyeye haber verdi. Belediye ekipleri şu an suyu boşaltmaya çalışıyorlar" dediler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber