Ayrılmak isteyen eşini uçuruma sürükledi

Adana'da bir adam, ayrı yaşadığı eşi ve ailesinin içinde bulunduğu otomobile çarparak uçurama sürükledi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 08 Mayıs 2012 09:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana'da 4 yıldır babasının evinde eşinden ayrı yaşayan G.T.'nin, içerisinde 2 yaşındaki kızının, annesinin ve kızkardeşinin bulunduğu bir yakınlarının kullandığı otomobil, iddiaya göre ayrılmak istediği eşinin bulunduğu otomobilin çarpması sonucu kontroldan çıktı.

Şarampole yuvarlanan otomobildeki 5 kişi mucize eseri kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, G.T.'nin şikayeti üzerine eşi ve kayınbiraderi gözaltına alındı.

Olay, merkez Yüreğir ilçesi Hacı Sabancı Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, eşinden boşanmak isteyen 26 yaşındaki G. T., annesi E. D., kızı ve kız kardeşi ile boşanma davası için adliyeye gitti.

Eşi S. T.'yi görüşmek için adliye önüne çağıran G. T., buluşma yerine gelen kayınbiraderi V. T. tarafından tartaklandı. Olaydan kısa süre sonra G. T. ve ailesinin bulunduğu otomobil, başka bir otomobilin çarpması sonucu şarampole yuvarlandı.

Metrelerce sürüklendikten sonra takla atarak duran otomobilde bulunanlar mucize eseri kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Yaşadığı kazayı anlatan G. T., "Vedat Tekin beni ve annemi dövmeye kalkışınca, bir araca binerek olay yerinden ayrıldık. Takip edildiğimizi bilmiyorduk. Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'ndan Hacı Sabancı Bulvarı'na döndüğümüz sırada içinde kayınbiraderim Vedat Tekin, eşim S. T., eşimin birlikte yaşadığı kadın ve 2 kişinin daha bulunduğu otomobil, bizim araca çarptı. Yoldan çıkarak uçuruma yuvarlandık" dedi.

4 yıldır babasının yanında kızıyla yaşadığını ve çalışarak geçimini sağladığını belirten G. T., "Eşim Sedat, çocuğumu 4 yılda sadece 10 kez görmüştür. Yakın zamanda, eşimin bir kadınla birlikte yaşadığını ve bu kadını para karşılığı erkeklere pazarladığını öğrenince, eşimden ayrılmak istedim.

Fakat sürekli beni tehdit etti. Polise eşimin bir kadınla yaşadığını şikayet ettiğimde, beni savcılığa yönlendirdi. Savcılığa gittiğimde ise, zinanın suç olmadığı ve bu konuda birşey yapamayacaklarını söylediler. Ben de boşanmak istediğimi söylediğimde başımıza bu olay geldi" diye konuştu.

KARAKOLDA GERGİNLİK YAŞANDI

G. T.'nin araçlarını uçuruma yuvarladığını ileri sürdüğü eşi S. T., V. T. ve B. Y. polis tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin Akıncılar Polis Merkezi'ne getirildiği sırada, G.T.'nin yakınları saldırmak isteyince, polis duruma müdahale etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber