Manyaslı çılgın işadamı 10 bin kişiye 2 saatte ekmek arası köfte yedirecek

Balıkesir'in Manyas ilçesinde işadamı İsmail Okta, 10 bin kişiye 2 saat içinde ekmek arası ızgara köfte yedirmek için kolları sıvadı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Mayıs 2012 19:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İşadamı Okta, ilçede eli maşa tutan herkesi pazar günü yapacağı rekor denemesine davet etti.

Balıkesir'in Manyas ilçesinde geleneksel olarak yapılan 'Peygamber Mevlidi' bu yıl farklı bir organizasyona sahne olacak. Her yıl mevlidin yemek işini organize eden işadamı, bu yıl yapmayı planladığı yemek organizasyonu ile bir rekor denemesine imza atmak istiyor. Manyas'ta yemek fabrikası işleten işadamı İsmail Okta, her yıl gönüllü bir şekilde tüm ekibiyle hizmet veriyor. Her yıl mevlit programlarında et kavurma, pilav ve ayrandan oluşan bir menü dağıttığını belirten işadamı Okta, "Bu yıl farklı bir şekilde kutlamayı düşünüyoruz. Mevlit hayrına gelen misafirlerimize ızgara köfte ikram etmeyi düşünüyoruz. Her yıl ortalama 10 bin vatandaş bu etkinliğe katılıyor. Manyas'ta eli maşa tutan herkesi mangal başına bekliyoruz. Bir buçuk metre uzunluğunda 10 adet mangal yaparak bir kerede 5 bin köfte pişirmeyi hedefliyoruz." dedi.

İşadamı İsmail Okta, 50 kişilik ekibiyle 2 saat içinde tüm misafirlere sıcak köfte yedireceğini iddia etti. Gelen misafirlere mahcup olmamak için tüm tedbirleri aldığını ifade eden işadamı, "Bugüne kadar böyle bir çılgınlık yapmadım. Efendimiz için tertip edilecek bu programın akılda kalmasını istiyoruz. İnşallah bu işin altından alnımızın akıyla kalkacağız. Bunun için önce Allah'a sonra da kıymetli Manyaslı hemşehrilerime güveniyorum." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber