'Karadenizli'nin Mezarı Hazır' başlıklı habere tepki

Trabzon'un İskenderli beldesi ile ilgili olarak 28 Nisan günü ulusal ve yerel basında yer alan 'Karadenizli'nin Mezarı Hazır' başlıklı haber tepki çekti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Mayıs 2012 18:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İskenderli Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Gül, ?28 Nisan günü internet ve gazetelerde kamuoyuna yansıyan ?Karadenizli'nin Mezarı Hazır?dır ibaresiyle Trabzon'un Tonya ilçesi İskenderli Beldesi'nde diye bir haber yapıldı. İlçemizde böyle bir hazır mezar yok. Biz isterdik ki haberi yapan muhabir arkadaş, İskender Belediyesi'ne gelsin İskenderli'yi gezsin, böyle bir şey var mı, yok mu? Araştırıp haberin doğruluğuna inanarak yazsın. Bu haberin yalan olduğu aşikar. Bu haberin İskenderli belediyesi ile yakından uzaktan bir alakası yok.? dedi.

Dernek Başkanı Gül, yıllarca mezarlık başlıklarındaki tabanca resmi ile ?Vurdu Vurdu, Vuruldi' ile uğraştılar. Şimdi ise 'Hazır Mezar' diye haber. Böyle bir hazır mezar yok. Biz isteriz ki beldemizde güzel şeyler oluyor. Basın mensubu arkadaşlarımız ilçemizde olan güzel şeyleri ulusal ve yerel basına taşısınlar.? talebinde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber