İlköğretim öğrencileri okuma bayramı düzenledi

Yozgat'ın Aydıncık ilçesine bağlı Baydiğin Beldesi İlköğretim Okulu 1.sınıf öğrencileri tarafından düzenlenen ?okuma bayramı' büyük ilgi gördü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Mayıs 2012 19:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Programda öğrencilerin okuduğu şiirler, sınıf korosunun sahne aldığı gösteriler, öğrenci velileri ve öğretmenler tarafından büyük beğeni topladı. Baydiğin İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen programa, Aydıncık İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Akyol, Öğretmenevi Müdürü Sadık Öksüz, Okul Müdürü Kadir Saygılı öğrenciler ve çok sayıda veliler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Akyol, eğitimin önemine değindi. Akyol, "Toplumların başka milletlerin kültür ve teknolojileri altında kalmaya mahkûm olduğu bu zamanda, öğrencilerimize okumayı yüzeysel olarak değil severek, anlayarak, hissederek ve en önemlisi de kendini bilerek okumayı öğreten birinci sınıf öğretmenlerimize teşekkür ederim." dedi.

Baydiğin İlköğretim Okul Müdürü Kadir Saygılı da eğitime yeni başlamış çocukların böylesine güzel etkinliklerde bulunmalarının kendilerine olan güven duygusunun artmasına vesile olacağını söyledi. Saygılı, "Eğitim bir süreç işidir. Birinci sınıfta okuma bayramı, beşinci sınıfta veda gecesinin dışına çıkan okulumuz her sınıfta farklı etkinliklere imza atmaktadır. Bir yıl boyunca süren okuma-yazma heyecanı güzel bir şenlikle noktalandı." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber