Niğde'de iki ayrı kazada 8 kişi yaralandı

Niğde'de meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Mayıs 2012 14:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlhanlı mahallesi Aydınlık Caddesi 1 nolu Sağlık Ocağı karşısında meydana gelen trafik kazasında, Terminal istikametinden şehir merkezi istikametine seyir halinde olan M.K. idaresindeki 51 M 0022 plakalı, bir otobüs firmasına ait servis minibüsü ile kavşağa hızlı giren V.Ö. idaresindeki 68 DT 661 plakalı aracın çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı.

Kazada yaralanan araç sürücüleri V.Ö., M.Ö. ve içerisinde bulunan İ.A., A.S., E.A. ve Gürcistan uyruklu M.K. isimli bayan yolcular yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 Acil ambulansları ile Niğde Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yaralılar tedavi altını alınırken, cumhuriyet savcılığı kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Niğde'nin Bor ilçesinde meydana gelen diğer kazada da 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Terminal önünden gelmekte olan 51 DV 599 plakalı araç ile Niğde istikametine gitmekte olan 51 DP 614 Plakalı araç Endüstri Meslek Lisesi önündeki kavşakta çarpıştı. Kazada yaralanan araç sürücüleri, ambulansla tedavi için Bor Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber