Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, nikah şahitliği yaptı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nın düzenlediği Anneler Günü programında evlenen çiftlere nikâh şahitliği yaptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Mayıs 2012 18:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bülent Arınç, 16 yıldır resmi nikâhları olmayan yaşayan Nimet ve Yaşar Şimşek çiftinin nikâh şahitliğini yaptı. Arınç, çiftin Melis ismindeki 45 günlük çocuklarını severken çekilen resimlerin daha sonra kendisine gösterilmesini istedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın resmi nikâhlarını kıydığı Şimşek çiftinin şahitliğini ise Bülent Arınç ve eşi Münevver Arınç ile birlikte AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın yaptı.

Nikâh kıyılması sırasında Başkan Dündar'ın Yaşar Şimşek'e ?Nimet Şimşek ile evlenmeyi kabul ediyor musun?? sorusuna Şimşek'in ?Düşünmem lazım.? şeklinde cevap vermesi gülüşmelere neden oldu.

Ardından nikâhın kıyılmasından sonra Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç çifti kutlarken evlenme cüzdanını ise Nimet Şimşek'e teslim etti. Ayrıca Bülent Arınç'ın eşi Münevver Arınç ise gelin Nimet Şimşek'e bir altın hediye etti. Ayrıca nikâha Nimet ve Yaşar Şimşek çiftinin Melis ismindeki 45 günlük bebekleri de katıldı. Nikâhın kıyılmasının ardından toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber