TÜBİTAK Şampiyonları, Milletvekili Yahya Akman'ı ziyaret etti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Mayıs 2012 19:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Bakanlığı ve TUBİTAK iş birliği ile yedincisi düzenlenen, Ankara Bölge Sergisi'nde sergilenen 'Bu Benim Eserim' proje yarışmasında Türkiye 2.'si olan Özel Gül Aydın Mirkelam İlköğretim Okulu öğrencileri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman'ı ziyaret etti.

Öğrencileri başarılarından dolayı tek tek kutlayan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Akman, konuklarını TBMM'deki oturuma konuk etti. Öğrenciler, milletvekillerinin yasama görevini yasıl yaptıklarına tanıklık etti. Akman öğrencilerle konuşmasında, "Sizlerin başarısı bizleri ve Şanlıurfa halkını mutlu ediyor. 86 bin proje arasında dereceye girmek kolay değil. Sizleri ileriki günlerde de daha başarılı projelerde görmek istiyorum. Sizleri, öğretmenlerinizi ve idarecilerinizi tebrik ediyorum." dedi.

Proje Koordinatörü İsmail Aydın ve Proje öğrencileri M. Alperen Çapan ve Muhammed Şimşek da yaptıkları projenin kullanılırlığına ilişkin bir sunum yaptı. Okul Müdürü Muzaffer Güler de AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman'ın öğrencilerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber