Uzatılan mesai saatlerinden esnaf memnun

Konak Belediyesi encümen kararıyla 1 Haziran-30 Eylül tarihleri arasında kafeterya, lokanta, bakkal, kahvehane, pastane, internet kafe gibi işyerlerinin gece 02.00'ye kadar açık kalması kararlaştırılması esnaftan da tam not aldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Mayıs 2012 11:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, ?Meclis üyelerinin ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'nın esnafa yönelik bu duyarlı kararları için teşekkür ederim. Zaten Başkanımız her zaman yanımızda? dedi.

Kordon İşadamları Derneği Başkanı Ömür Şanlı ise bu uygulamayla hem esnafın hem de İzmir ekonomisinin kazanacağını söyledi. Şanlı,? Havaların ısınmasıyla beraber İzmirli deniz ve şehrin birleştiği, İzmir'in kalbi Kordon boyunda soluğu alıyor. Bu uygulumu çok yerinde oldu. O nedenle Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'a teşekkür ederim? dedi. Öte yandan uygulamadan en çok yararlanacak olan kesim, lokantalar ve gazinolar olacak. İzmir Lokantacılar ve Gazinocular Odası ve Türkiye Lokantacılar ve Gazinocular Federasyonu Genel Başkanı Aykut Yenice de ?Yaz sezonunda İzmirli hayatını dışarıda geçiriyor. Esnafa ve İzmir ekonomisine can suyu olacak bu kararı alan herkese teşekkür ederiz? diye konuştu.

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan da Dört ay boyunca iş yerlerinin iki saat daha açık kalması kararını aldık. Amacımız esnafa destek olmak. Uzun yaz gecelerinde hem esnaf hem de vatandaş daha geç saatlere kadar çeşitli hizmetlerden daha fazla yararlanma imkanı bulacak? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber