Boybeyi Vintage Kadınlar Golf Turnuvası 2012'nin sonuçları belli oldu

İstanbul Golf Kulübü bünyesinde düzenlenen ?Boybeyi Kadınlar Vintage Golf Turnuvası 2012'nin net birincisi Yıldız Dural oldu. Net İkinciliği Elif Koraltan, Net üçüncülüğü ise İlkin Durukan aldı. Gross birincisi ise yine ilkin Durukan'ın oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Mayıs 2012 12:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cemiyetin tanınmış isimlerinden Işıl Demirsoylu, Venüs Colamarino ve Aylin Koen'de bu keyifli turnuvaya katılan isimler arasındaydı. Anneler Günü adına gerçekleştirilen turnuvada golf tutkunu kadınlar vintage kıyafetleriyle şıklıkta da birbirleriyle yarıştılar.

İstanbul Golf Kulübü bünyesinde düzenlenen ?Boybeyi Kadınlar Vintage Golf Turnuvası2012' organizasyonunda 24 kadın golfçü, ?vintage? kıyafetleri içerisinde boy gösterdi. Birincilik ödülünü alan Yıldız Dural ödülünü annesi İlkin Durukan'ın elinden aldı.

BOYBEYİ'NİN ?ŞEFKATLİ ANNEM KOLEKSİYONU?NDAN ÖZEL HEDİYELER

Kadınlar için düzenlenen bu keyifli organizasyona ana sponsor olarak katkıda bulunan Boybeyi, ödül almaya hak kazanan ödül alan 4 kadın golfçüye kupaları ile birlikte özel ve anlamlı hediyeler de verdi.

Hediyeler, Boybeyi Mücevher'in ?Üreten her kadın annedir,? diyerek Anneler Günü için tasarladığı ?'Şefkatli Annem Koleksiyonu''ndan seçildi. Ayrıca günün sürprizi olarak, aynı turnuvada oynayan kadın golfçüler arasından kurayla seçilen Gülçin Gürkan'da Boybeyi'nden anlamlı bir hediye kazandı.

Boybeyi'nin özel ve anlamlı hediyeleri, ilk Türk kadın gazeteci Selma Rıza Feraceli, ilk Türk kadın romancı Fatma Aliye, ilk Türk kadın doktor Safiye Ali, ilk Türk dünya güzeli Keriman Halis Ece ve ilk Türk kadın fotoğrafçı Naciye Suman'ın anılarını hatırlatıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber