Şereflikoçhisar'da ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde Yağmur Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yoksul öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Mayıs 2012 11:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kent merkezinde bulunan Atatürk Parkı içinde düzenlenen kermesin açılış duasını yapan emekli imam Mehmet Ünver, Kaymakam Hasan Kürklü ve Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ ile birlikte açılış kurdelesini kesti.

Yağmur Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süheyla Bebek, dernek olarak uzun yıllardan beri ilçede hizmet verdikleri söyleyerek, "Gönüllü hanımların fedakarlıkları ile kurulan bir derneğiz. Derneğimiz eğitim kültür ve yardımlaşma derneği olarak hizmet vermekte olup özellikle ihtiyaç sahipleri öğrencilere burs vermesiyle tanınmaktadır. Bunun yanında gezilerimiz, pikniklerimiz, kahvaltı ve yemek programlarımız var. Gıda ve çeyiz kermesimiz bugün başladı ve 10 gün süre ile açık olacaktır. Ayrıca ?Anneler Günü' münasebetiyle, annenize en güzel hediyeyi burada bulabilirsiniz." dedi.

Kermeste, Anneler Günü'ne özel sürprizler, mutfak takımları, oda takımları, iğne oyalı yemeniler, havlular, seccadeler, çeyiz malzemeleri, mantı, gözleme, içli köfte, çiğ köfte, sarmalar, baklavalar, su böreği satışa sunuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber