Hayvan besicisi, çobanı tarafından av tüfeği ile öldürüldü

Kırşehir'de bir hayvan besicisi, çobanı tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Mayıs 2012 22:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cinayet zanlısı çoban, öldürdüğü işverenin arabasını da alıp kayıplara karıştı.

Olay, bugün Kırşehir merkeze bağlı Dedeli köyünde yaşandı. İddiaya göre, besicilik yapan Şah İsmail K.(48) ile yanında çalışan çoban Erol Y.(35) köy yakınlarında bulunan bir çeşmenin yanına oturdu. Çeşme başında karınlarını doyuran şahısların arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonunda Erol Y., yanında taşıdığı av tüfeği ile Şah İsmail K.'ya ateş etti.

JANDARMAYI ARAYIP OLAYI HABER VERDİ

Olaydan sonra Erol Y., öldürdüğü Şah İsmail K.'nın aracını alarak kaçtı. Jandarmayı cep telefonu ile arayarak olayı anlatan Erol Y. kayıplara karıştı.

İhbar üzerine belirtilen yere giden jandarma ekipleri, Şah İsmail K.'nın cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yerini çembere alan ekipler, bütün delilleri topladı. Olayı haber alan Şah İsmail K.'nın akrabaları ise gözyaşlarına boğuldu.

Çoban Erol Y.'nin besici Şah İsmail K.'nın yanında yaklaşık 8 yıldır çalıştığı öğrenildi. Aksaray'ın Dadılar köyü nüfusuna kayıtlı Erol Y.'nin Şah İsmail K.'dan aldığı 40 AD 812 plakalı aracı ise Nevşehir merkezde terk edilmiş vaziyette bulundu. Jandarma şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber