10 gün önce cezaevinden çıkan hırsız suçüstü yakalandı

Ümraniye'de mağazalarda çok sayıda hırsızlık olduğu ihbarı üzerine bölgede çalışma başlatan güven timleri, G.G'yi suçüstü yakaladı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 15 Mayıs 2012 06:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ümraniye'de mağazalarda çok sayıda hırsızlık olduğu ihbarı üzerine bölgede çalışma başlatan güven timleri, G.G'yi suçüstü yakaladı.

Alemdağ Caddesi'ndeki mağazalarda son günlerde çok sayıda hırsızlık olduğu ihbarını alan güven timleri harekete geçti. Hırsızlık olaylarının gerçekleştiği mağazaların güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, hırsızlık yapan bir kadının eşgalini belirledi. Araştırmalarını eşgalini belirledikleri kadın üzerinde yoğunlaştıran polis, hırsızın 3 çocuğu ve 3 torunu olan 51 yaşındaki G.G olduğunu tespit etti. Sakarya, Bolu, Bilecik, Eskişehir, Kocaeli ve İstanbul'da 30 ayrı hırsızlık suçundan kaydı bulunan G.G'nin 10 gün önce cezaevinden çıktığını öğrenen güven timleri Alemdağ Caddesi'nde çalışma başlattı. G.G'yi saat 16.00 sıralarında aynı caddede dolaşırken gören güven timleri takibe başladı. Bir giyim mağazasına giren G.G, bir çocuk arabasındaki 2 çantayı 15 saniyede alarak mağazadan çıktı. Hırsızlık anını saniye saniye izleyen polis, G.G'yi gözaltına aldı. Ümraniye Polis Merkezi'ne götürülen G.G'nin işlemlerinin tamamlanmasının ardından Ümraniye Adliyesi'ne götürüleceği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber