Anneler Günü'nde, öz annesini yaralayan genç, tutuklandı

Zonguldak'ta, öz annesine şiddet uygulayan Ahmet Güntepe, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Mayıs 2012 09:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tüyler ürperten olay, geçtiğimiz 13 Mayıs Anneler Günü'nde yaşandı. Dilaver Mahallesinde ikamet eden Maviye Güntepe(51) ile oğlu Ahmet Güntepe(23) aile içi sorunlardan dolayı tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ahmet Güntepe, öz annesinin yüzüne yumrukla saldırmaya başladı. Annesinin çenesinden yaralanmasına neden olan Güntepe'ye, gözaltına alındığı Çarşı Polis Merkezi Amirliği'nde ?Ailenin ve Kadının Korunması Kanunu? çerçevesinde, 4 ay evden uzaklaştırma kararı uygulandı.

EVDEN UZAKLAŞTIRMA KARARINA RAĞMEN ŞİDDET UYGULADI

Evden uzaklaştırma kararına rağmen tekrar eve giden oğul Güntepe, eline aldığı taş ile anne Maviye Güntepe'nin başına vurdu. Kafası yarılan anne, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekiplerince tekrar yakalanarak gözaltına alınan genç, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ANNE OLAYI ANLATTI

Bu arada çenesi moraran ve kafasına dikiş atılan 3 çocuk annesi Maviye Güntepe, gazetecilere yaptığı açıklamada, ?Anneler Gününde, önce yüzüme, çeneme sonra kafama vurdu. Beni kanlar içinde bıraktı. Sonra pazar gecesi hastanede yattım, ertesi gün plastik cerrahi polikliniğine yolladılar. Taburcu olduğum gün geldi kafama vurdu. Şikâyetçi oldum. Tutuklandığını biliyorum, bıraksalar yine yapar.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber