Tekirdağ Belediyesi temiz okulları laptopla ödüllendirdi

Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, belediyenin düzenlediği temiz okul kampanyasında temiz seçilen 6 okulu laptopla ödüllendirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Mayıs 2012 08:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tekirdağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan kampanyada en temiz okul seçilen Tekirdağ Eğitim Uygulama ve İş Merkezi Okulu, Hüseyin Pehlivan İlköğretim Okulu, Öğretmen Mediha Mehmet Tetikol İlköğretim Okulu, Safiye Osman Çeliker İlköğretim Okulu, 13 Kasım İlköğretim Okulu ve Nurettin Ekmekçioğlu İlköğretim Okulu, Belediye Başkanı Adem Dalgıç tarafından laptopla ödüllendirildi. Okullardaki ödül törenine Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Milli Eğitim Müdürü Halis İşler ve belediye başkan yardımcısı Haldun Güler katıldı. Belediye Başkanı Adem Dalgıç ödül töreninde yaptığı konuşmalarda, Tekirdağ Belediyesi'nin çevreye ve temizliğe büyük önem verdiğini belirtti. Dalgıç, ? Sizlere temiz çevre bırakabilmek için çalışıyoruz. Ancak bunu yaparken öğrencilerimizin de çevreyi temiz tutarak bize destek vermelerini istiyoruz. Temiz olarak sağlıklı, sağlıklı olarak da başarılı olacaksınız. Düzenlediğimiz temiz okul ve temiz sokak kampanyalarıyla temizliği bütün şehre yayıyoruz. Çevremizi ve okulumuzu temiz tutalım hastalıklardan da korunalım.? dedi.

Milli Eğitim Müdürü Halis İşler de Tekirdağ Belediyesinin Milli Eğitime verdiği destekten dolayı mutluluk duyduklarını söyledi. Başkan Dalgıç'a teşekkür eden İşler, milli eğitim olarak da temiz okulları ödüllendireceklerini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber