Yüksek okul öğrencileri mezuniyet sevinci yaşadı

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Kozan Meslek Yüksek Okulu öğrencileri mezuniyet sevinci yaşadı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2012 10:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kozan Meslek Yüksek Okulu bahçesinde düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan Kozan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç Dr. Faruk Toklu; Atatürk'ün uygarlık yolunda ilerletmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek "İnanıyorum ki mezuniyet sonrası yaşamınızda her biriniz çalışmak istediğiniz, mesleğinizle ilgili işlerde başarılı, çevrenize ve memlekete faydalı birer birey olarak yaşamınızı sürdüreceksiniz. Tabi ki buradan mezuniyetiniz yolun sonu değil, başlangıcı olarak görülmeli ve bir yandan mesleklerinizi icra ederken, diğer yandan eğitim ve öğretiminize ve kendinizi geliştirme çabalarına yaşadığınız sürece devam etmelisiniz. Biz sizlere mesleki anlamda kapıları açacak anahtarları verdik. Ancak bundan sonra göstereceğiniz çaba ve azim sizlerin başarılı bireyler olmanızda önemli olacaktır?dedi.

Toklu ailelere de seslenerek; ?Çocuklarınızın eğitimi ve öğretimi süresince sizler de elinizden gelen fedakarlığı gösterip, onlara maddi ve manevi desteği esirgemediniz. İnanıyorum ki çocuğunuzun eğitimine yapmış olduğunuz yatırım fazlası ile yerini bulacaktır. Çünkü en büyük yatırım, insana yapılan yatırımdır. Bu anlamda sizleri de, ülkemize hayırlı birer evlat yetiştirme yolunda gayretlerinizden dolayı tebrik ediyorum? dedi.

Protokol üyeleri tarafından mezun olan öğrencilere diplomalarını verildi. Diploma takdimi sonrasında öğrenciler hep birlikte keplerini havaya attılar.

Program canlı müzik eşliğinde katılımcıların eğlenmesinin ardından son buldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber