KMYO'da mezuniyet sevinci

Çukurova Üniversitesi Kozan Meslek Yüksek Okulu'ndan mezun olan öğrenciler için üniversite binasında mezuniyet programı düzenledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2012 12:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Açılış konuşmasını yapan Kozan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Faruk Toklu, öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyerek, ?Sizlerle 2 yıl süren bir eğitim öğretim programında bir arada olduk. Bizler sizleri mezun etmenin gurur ve sevincini yaşıyoruz.? dedi.

Her bir öğrencinin çalışmak istediği alanda başarılı olacağını, çevresine ve memlekete faydalı birer birey olarak yaşamlarını sürdüreceğine inandığını vurgulayan Toklu, "Tabi ki buradan mezuniyetiniz yolun sonu değil, başlangıcı olarak görülmeli. Bir yandan mesleklerinizi icra ederken, diğer yandan eğitim ve öğretiminize ve kendinizi geliştirme çabasını yaşadığınız sürece devam etmelisiniz. Biz sizlere mesleki anlamda kapıları açacak anahtarları verdik. Ancak bundan sonra göstereceğiniz çaba ve azim sizlerin başarılı bireyler olmanızda önemli olacaktır.? şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından Yüksek Okul Müdürü Faruk Toklu, Cumhuriyet Savcısı Yılmaz Kaya ve beraberindeki heyet, mezun öğrencilere diplomalarını takdim etti. Tören sonunda öğrenciler hep birlikte keplerini havaya fırlatarak mezuniyet coşkusu yaşadı. Program, dereceye giren öğrencilere ödül töreni ve canlı müzik eşliğinde katılımcıların eğlenmesinin ardından son buldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber