19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, Pazarlar'da dolu dolu kutlandı

19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Pazarlar'da Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulması ile başladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2012 12:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Pazarlar'da Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulması ile başladı. Pazarlar Cumhuriyet Meydanında Pazarlar Anadolu Öğretmen Lisesi Tarafından hazırlanan programla devam edildi.

Sabah Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marsı'nın okunması ile başlayan etkinlikler saat 10.00 da Cumhuriyet meydanında devam edildi. Buradaki kutlamalara Pazarlar Kaymakamı İshak Çınar, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, Garnizon Komutanı Cengiz Kuzu, Daire Müdürleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Cumhuriyet meydanını dolduran vatandaş katıldı.

Çok Programlı Lisesi Tarih Öğretmeni İsmail Akgül günün anlam ve önemini belirten konuşmalarının ardından öğrenciler, günün anlam ve önemi hakkında konuşmalar ve şiirler okudu.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı programı öğrencilerin müzikler esliğinde halk oyunları ekiplerinin gösterileri ile sona erdi.

Ayrıca Gençlik Haftası kapsamında İlçede düzenlenen okullar arası ve ilçe halkı arasında yapılan sosyal ve sportif alanlarda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren takımlar ve Öğrencilere Pazarlar Kaymakam İshak Çınar, Garnizon Komutanı Cengiz Kuzu ve Belediye Başkanı Ahmet Torun tarafından ödülleri verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber