Özel Şehzade Mehmet Koleji şiir okuma yarışması düzenledi

Manisa'da bulunan Özel Şehzade Mehmet Koleji tarafından, ilköğretim okulları arasında bu yıl üçüncüsü düzenlenen Şiir Okuma Yarışması'nın birincisi, Dr. Ömer Faruk Meriç İlköğretim Okulu'ndan Yonca Yoluk oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2012 14:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yarışmada öğrenciler tarafından okunan şiirler, dinleyenleri duygulandırdı. Bazı şiirlerde ise ağlayanlar bile oldu.

Belediye Kültür Sarayı Lale Salonu'nda, finale kalan 12 okulun öğrencisi yarıştı. Duygu dolu bir atmosferde geçen yarışmada, "Gitme Bahar" isimli şiiri okuyan Dr. Ömer Faruk Meriç İlköğretim Okulu öğrencisi Yonca Yoluk birinci oldu. "Uyan Baba" şiirini okuyan Kula Özel Ufuk İlköğretim Okulu öğrencisi Gülşen Merve Ay ikinci, "Annem" isimli şiirle Muradiye Atatürk Ayser-Kani Çelikel İlköğretim Okulu öğrencisi Emine Korkmaz üçüncü oldu.

Birinci Yoluk'a hediyelerini Vali Yardımcısı Baha Başçelik, ikinci Ay'a Belediye Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu, üçüncü Korkmaz'a Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy verdi. Yarışmaya katılan bütün öğrenciler ve öğretmenlerine de çeşitli hediyeler verildi. Vali Yardımcısı Başçelik, duygu yüklü bir yarışma olduğunu söyledi. Yarışmayı düzenleyen Şehzade Mehmet Koleji ve katılan öğrencilerle öğretmenlerini tebrik eden Başçelik, böyle güzel bir etkinliğin devam etmesi temennisinde bulundu. Programa Vali Yardımcısı Başçelik, Başkan Vekili Köroğlu, Milli Eğitim Müdürü Altınsoy, öğrenciler, velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber