Müftü Öztürk: Camiler Beytullah'ın şubeleridir

Nevşehir Müftüsü Yakup Öztürk, camilerin zamanda okul, buluşma, tanışma, kaynaşma, yardımlaşma ve dayanışma merkezleri olarak, Beytulah'ın şubeleri olduğunu kaydetti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2012 15:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yusuf Öztürk, Taşlıbel Camii'nde düzenlenen Hatm-i Şerif programına katıldı. Programda konuşma yapan Müftü Yakup Öztürk, cami içerisindeki düzen ve intizama hayran kaldığını belirtti.

Camilerin içinde ibadet yapılan mabetler olmak yanında aynı zamanda okul, buluşma, tanışma, kaynaşma, yardımlaşma ve dayanışma merkezleri olduğunu ifade eden Öztürk, ?Camiler nezaketin, nezafetin sergilendiği müstesna mekânlardır. Camiler Beytulah'ın şubeleridir. Ben bu camiyi de bunların eserlerini görüyorum. Bu caminin bu hale gelmesinde önder olan Din görevlimizi ve destek olan değerli cemaatimizi tebrik ediyorum. Tüm camilerimizin bu ve buna benzer gayretler içinde olmasını diliyorum.? dedi.

Cami cemaati ise ?Bir İl Müftümüzün camimizi ziyaret etmesi ve programımıza iştirak etmesi bizleri ve hocamızı ziyadesiyle onurlandırdı. Size teşekkür ediyoruz.? ifadelerini kullandı.

Program sonrası Müftü Öztürk tarafından yapılan Hatm-i Şerif duasının ardından cami cemaatine tatlı ve meyve suyu ikramında bulunuldu.

Haber Arama Sonuçları

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber