Düğünü silahla basan kişi 5 kişiyi yaraladı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, bir süre önce eşini kaybeden kişi, yakınının düğününü basarak tabancayla 1'i çocuk, 5 kişiyi yaraladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Mayıs 2012 12:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yeşilyurt köyünde Ümit Yeşil'in düğün törenini basan H.D.(63), tabancayla çevreye rastgele ateş etmeye başladı. Düğün törenine katılan davetliler, saldırıdan yerlere yatarak korunmaya çalıştı. Damadın babası Sabahattin (48), amcası Bahattin (44) ile eşi Yurdanur ve kızı Merve Yeşil'i (5) tabancayla yaralayan H.D'yi mermisinin bitmesi de durduramadı. Saldırgan damadın amcası Seyfettin Yeşil'i (43) bıçakla yaraladı.

5 kişiyi yaraladıktan sonra kaçmaya çalışan H.D. köylüler tarafından yakalanarak darp edildi. Yaralılar, çağrılan ambulanslar ve özel araçlarla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Toyota Acil Yardım Hastanesi'ne kaldırıldı. Darp edilen zanlı H.D., hastanedeki tedavisinin ardından jandarma tarafından gözaltına alındı.

Yaralılardan Sabahattin Yeşil, hastanedeki müdahalesinin ardından Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Jandarma ekipleri, olay yerinde inceleme yaparak görgü tanıklarının ifadesine başvurdu.

H.D'nin 10 gün önce eşini kaybettiği, bu sebeple düğün yapılmasına sinirlenerek saldırıyı gerçekleştirdiği ileri sürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber