Kıskaç Operasyonu'nda gözaltına alının 27 kişiden 10'u tutuklandı

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü ve Edremit Kaçakçılık ve Organize Suçlar Amirliği'nin işbirliği ile 11 ilde gerçekleştirilen 'Kıskaç' isimli operasyonda gözaltına alınan 27 kişi adliyeye sevk edildi. Zanlılardan 10'u tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Mayıs 2012 13:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edremit Kaçakçılık ve Organize Suçlar Amirliği'nde yaklaşık dört gündür sorgulanan 27 zanlı, iki grup halinde adliyeye çıkarıldı. Edremit körfezi, Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Antalya, Kocaeli, Edirne, Çanakkale, Diyarbakır, Şanlıurfa illerinde gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınanlar arasında bulunan iş adamı olan A.K.'nin suç örgütünün ele başı olduğu bildirildi. A.K. ile birlikte, S.K., M.K, K.H.Z., S.K., A.A., K.E., C.İ., İ.Ö., S.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevin gönderildi. Diğer zanlılar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Örgüt üyeleri, zorla çek-senet tahsilatı, adam yaralama, tehdit, şantaj yapmakla suçlanıyor. İllerdeki operasyonlarda, çok sayıda ruhsatsız tabanca, tüfek, mermi ve fişek ile zorla imzalatılan çek ve senetler, bol miktarda suç unsurunun ele geçirildiği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber