Gazipaşa lisesinden 'Bir Bahar Akşamı Şiir Şöleni'

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Bir Bahar Akşamı Şiir Şöleni' düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mayıs 2012 02:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gazipaşa Kültür Merkezinde saat 20.30'da yapılan programa Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aktaş, okul müdürleri ve öğrenci velileri katıldı. 16 Şiirin okunduğu gecede, Türk Edebiyatının önde gelen şairlerinin, seçme şiirlerini büyük bir coşkuyla sunan öğrenciler gösterdikleri performansla göz doldurdu. Çeşitli şairlerin eserlerinin fon müziği eşliğinde seslendirildiği ?Bir Bahar Akşamı' şiir şöleni programı, izleyicilerden tam not aldı. Duygu rüzgârlarının estiği programda, ?Tıka basa sevmişim seni' köşe yazısını şiirsel bir anlatımla mükemmel bir şekilde yorumlayan Ayşenur Yurtsever, geceye damgasını vurdu.

Şiir gecesini hazırlayan ve programda büyük emeği olan Edebiyat Öğretmeni Şenol Şen önderliğinde Gazipaşa Lisesi öğrencileri ?Elifin Kağnısı' isimli oratoryo ayakta alkışlandı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 93'üncü yılı etkinlikleri kapsamında sergilenen şiir gecesinde Okul Müdürü İsa Kılıç ise konuşmasında; ?Gazipaşa Kaymakamı'na, İlçe Milli Eğitim Müdürü'ne, emeği geçen öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerimize ve davetimize gelen misafirlerimize teşekkür ederim? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber