SODES için Ar-Ge ekibi kurdular

Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçede kurulan Araştırma Geliştirme (Ar-Ge) birimi sayesinde iddialı projeler hazırlıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mayıs 2012 11:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kalkınma Bakanlığı tarafından beşeri sermayenin geliştirilmesi ve toplumsal bütünleşmenin sağlanmasını amaçlayan SODES kapsamında başlayan 2012 başvurularına hazırlanan Pazarcık Ar-Ge birimi, 25 projeyi teslim etti. Pazarcık Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortak yapılan 25 proje arasında Meslek Edindirme Kursu Projesi, Engelli Parkı Projesi, Bayanlar İçin Fitnes Salonu Projesi ve Öğrenciler İçin Sınavlara Hazırlık Kursu Projesi de bulunuyor.

Ar-Ge ekibinde yer alan Sait Akay ve Sinan Lafvermez, ?Projeler Pazarcık için umut ışığı olacaktır.? dedi. 'Al şu parayı harca' döneminin geride kaldığını belirten Akay, projesiz işlere artık para ödenmediğinin altını çizdi. Akay, ?Artık ne iş yaparsanız yapın, destek almak istiyorsanız işinizi projelendireceksiniz. 2010'da kurulan Ar-Ge birimlerinin işi proje üretip ilçe genelinde kamu kurum ve kuruluşlarına bir ışık olmak. Bizler de Pazarcık'ta daha önceden de yapılan ve uygulanan projelere bakarak daha kapsamlı hazırlandık." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber