Antalya'da 540 polisle uyuşturucu operasyonu: 41 gözaltı

Antalya'da Zeytinköy bölgesine 540 polisle uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda 41 kişi gözaltına alındı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mayıs 2012 15:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Operasyonda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Antalya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri yaklaşık 4 ay sürdürdüğü teknik ve fiziki çalışmanın ardından belirlediği 50 ayrı adrese operasyon yaptı.

Zeytinköy olarak bilinen Yeşildere, Gebizli, Doğuyaka ile Düdenbaşı mahallelerine sabah saatlerinde operasyon düzenlendi. Operasyonda aralarında Özel Harekât, Çevik Kuvvet, Özel Güvenlik, Terörle Mücadele, Asayiş ve Toplum Destekli polislerin de bulunduğu 540 polis memuru katıldı. Operasyona polis helikopteri de havadan destek verdi. Daha önceden belirlenen adreslere düzenlenen operasyonlarda 41 zehir taciri gözaltına alındı.

Evlerde narkotik köpekleri eşliğinde aramalar yapan polis ekipleri, Zeytinköy bölgesine giriş çıkış yapan araçlar ve şahıslar üzerinde de arama yaptı. Operasyon sırasında Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri de bölgedeki çocuklara oyuncak dağıttı.

?Uyuşturucu ticareti yapmak ve uyuşturucu madde bulundurmak' suçlamasıyla gözaltına alınan 41 zanlı, emniyete götürerek sorgu altına alındı. Operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ile tabanca ele geçirildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber