Samsun'lu genç Taekwondo'cular milli takıma çağrıldı

Antalya'da yapılan Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda şampiyon olan Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcuları Milli Takım kampına çağrıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mayıs 2012 15:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörü Mustafa Gençtürk nezaretinde çalışmalarına devam eden ve 24-29 Nisan 2012 tarihleri arasında Antalya da yapılan Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda şampiyon olan sporcular, Kübra Dürdane Çakır ve Merve Yazıcı Milli Takım kampına gitmeye hak kazandı.

Kamp öncesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Altunsoy'u makamında ziyaret eden sporcular ve Antrenör Mustafa Gençtürk sporcuların çalışmaları ile ilgili Ömer Altunsoy'a bilgi verdi. İl Müdürü Ömer Altunsoy milli takım kampına katılacak olan sporcuları tebrik ederek, ?Bundan sonraki hedefiniz 14-17 Haziran 2012 tarihleri arasında yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'nda da en iyi dereceleri elde etmektir. Ben çalışmalarınızın ve azminizin karşılığını alacağınıza inanıyorum. Biz de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak sizlere her zaman destek olacağız.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber