TÜMÇEK, mezun öğrenciler için tören düzenledi

Tüm Çalışanlar Derneği (TÜMÇEK), Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'nden mezun olan 140 öğrenci için mezuniyet programı düzenledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mayıs 2012 13:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TÜMÇEK Başkanı Yahya Okçu, Türkiye'nin değişik yerlerinden gelip Karaman'da okuyan öğrencilerin ailelerini de programa davet ettiklerini belirtti. Okçu, dernek olarak amaçlarının ?Genç nesillere her anlamda sahip çıkmak' olduğunu söyledi. Okçu, üniversite eğitimlerini Karaman'da tamamlayan öğrencilerin, bu zaman diliminde misafirleri olduğunu belirterek, mezun olmaları ve ilden ayrılmaları nedeniyle de kendilerini güzel bir programla uğurlamayı planladıklarını belirtti.

Öğrencilerin aileleri ile birlikte TÜMÇEK'te yemek yediği programda, öğrencilerin hazırladığı değişik skeçlerin sahnelenmesi, müzik ve şiir dinletisi düzenlendi. Yurt dışına gidecek 4 öğrenciye plaket ve ödüllerin de verildiği programda bir konuşma yapan Bilal Tekin, Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olduğunu, memleketi Kayseri'de ailesinin dualarını aldıktan sonra da yurt dışındaki yeni yerinin belli olmasından sonra görevine başlayacağını söyledi. Mersinli Fatih Bostancı da bütün Karamanlılara teşekkür ederek, Türkiye'nin neresinde olursa olsun onları unutmayacağını belirtti.

Ahmet Büyükyalçın da Karaman'da güzel bir süreç geçirdiklerini belirterek, ağabeyi Murat Büyükyalçın'ın yurt dışında Mali'de görev yaptığını, kendilerine bu durum zor gelse de kendisinin de aynı yolda olacağını dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber