Enişte baldızını bıçaklayarak öldürdü

Çorlu'da kocasıyla mavga eden kız kardeşini korumaya çalışan abla, eniştesinin hedefi oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2012 12:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çorlu'da kocasıyla mavga eden kız kardeşini korumaya çalışan abla, eniştesinin hedefi oldu. Vücudunun 3 yerinden bıçaklanan baldız hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, olay, Cemaliye Mahallesi Şehit Pilot Aksoy Sokak Aksoy Apartmanı'nda meydana geldi. Apartmanda ikamet eden Mehmet A.(47), Necivan A. (35) çifti 10 yaşındaki çocuklarının da evde bulunduğu sırada tartışmaya ardından da kavga etmeye başladı.

Bu sırada eve gelen Necivan A.`nın ablası Zülfiye Özgür (51) karı - koca kavgasını sonlandırmak ve kardeşini korumak istedi. Kavga sırasında öfkesine hakim olamayan Mehmet A., bu kez Zülfiye Özgür ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında baldızını göğsü ve sırtının üç yerinden bıçaklayan enişte Mehmet A., evden çıkıp karakola giderek teslim oldu. Çevre sakinlerinin kavga seslerini duyarak polise bildirmesi ile olay yerine gelen polis ekipleri vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanmış şekilde ağır yaralı olarak bulundu. 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan Zülfiye Özgür yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından Çorlu Cumhuriyet Polis Merkezine giderek teslim olan Mehmet A. gözaltına alındı.

Olayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber