Samanyolu Lisesi kardeş okul öğrencilerini sevindirdi

Ankara'nın Polatlı Özel Samanyolu Lisesi, Erzurum'un Aşkale ilçesindeki kardeş okul öğrencilerini sevindirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2012 12:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Özel Samanyolu Lisesi, Milli Eğitim Bakanlığı'nın doğu-batı öğrenci kardeşliğini pekiştirmek için başlattığı 'Gönül Köprüsü Projesi' kapsamında bu yıl Erzurum'un Aşkale ilçesinde bulunan Koçak İlköğretim Okulu'nu kardeş okul olarak belirledi. Lisenin idarecileri ile öğretmen ve öğrencileri, Erzurum'a giderek öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı. Heyet ayrıca Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, Aşkale Kaymakamı Asalet Karabulut ve Aşkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Yaman'ı ziyaret etti.

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, kardeş okul projesinin birlik, beraberlik ve bütünleşme adına çok önemli bir proje olduğunu vurguladı.

Polatlı Özel Samanyolu Lisesi Müdürü Mehmet Maya ise kardeş okulun idareci ve öğretmenlerini Polatlı'da ağırlamak istediklerini belirtti. Maya, ?Okul olarak her yıl kardeş okul projesi kapsamında Türkiye'nin değişik il ve ilçelerinde belirlediğimiz okulları ziyaret ediyoruz. Onların bazı ihtiyaçlarına yardımcı oluyoruz. Öğrencilerimizin yüzündeki o gülümseme bizi fazlasıyla mutlu ediyor.? dedi.

Hiç tanımadıkları kişilere hediyeler gönderen velilerin bu kardeşliğini sürmesinde önemli rol oynadığını aktaran Okul Müdürü Mehmet Maya, bu tür programların sık sık yapılması gerektiğini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber