Polis, kaybolan köpeği iki saat içerisinde buldu

Adıyaman'ın Kahta İlçesinde, bir yerel gazetenin sahibi olan Ahmet Kaya'nın kaybolan Alman Kurdu K9 cinsi köpeği polis tarafından iki saat içinde bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2012 09:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adıyaman'ın Kahta İlçesinde, bir yerel gazetenin sahibi olan Ahmet Kaya'nın kaybolan Alman Kurdu K9 cinsi köpeği polis tarafından iki saat içinde bulundu. Meyve bahçesinde beslediği Ateş adlı köpeğinin bağlı bulunduğu yerde olmadığını gören Kahta Gerçek Gazetesi sahibi Ahmet Kaya, olayı polise bildirdi. İhbar üzerine polis sokak ve caddeleri araştırarak iki saat içerisinde köpeği bulup karakola getirdi.

Köpeğin bulunduğu haberini alan Kaya, Hürriyet Polis Karakolu'na gelerek köpeğini polislerden teslim aldı. Polise teşekkür eden Ahmet Kaya, ?Köpeğin yerinde olmadığını görünce durumu polise bildirdik. Bir yandan biz köpeği ararken bir yandan da polisler arıyordu. İki saat geçmeden köpeği bulup getirdiler. Altı aylık olan bu köpek çok değerli bir soydan geliyor. Zaten bizim için değerli bir köpek. Kaybolması bizi çok üzmüştü ama çok şükür bulundu? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber