Mobil hizmet aracı her yerde Son Haftaya Mobil Destek

Vergi ödemelerinin sona ermesine sayılı günler kala Yenimahalle Belediyesi vatandaşlara her türlü kolaylığı sağlıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2012 11:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

2012 vergi ödeme 1'inci taksit döneminin sona ereceği 31 Mayıs'a kadar teknolojinin bütün imkanlarını seferber eden belediye, kuyruk çilesine son vermek için mobil hizmet aracıyla ilçenin her yerine vezne kuruyor.

Yaşlı, hamile, engelli ve hasta vatandaşların bulunduğu yerlerde, ödemelerini yapabilmelerini sağlayan araç, talep olmadığı zamanlarda da belediyede işlem yaptıran vatandaşların imdadına yetişiyor. Belediye hizmet binasının önünde konuşlandırılan araç, hem vatandaşlara zaman kazandırıyor hem de kuyruklarda stres yaşamalarını engelliyor.

ÖDEME KOLAYLIĞI

Mobil hizmet aracının yanı sıra ödeme işlemlerinde sağlanan kolaylıklar mükelleflere rahat bir nefes aldırıyor. Mükellefler zaman kaybını önlemek amacıyla ödemelerini 211656'nolu posta çeki hesabına, T.C vatandaşlık numarası veya belediye vergi numarası ile Halk Bankası, TEB, Denizbank, Vakıfbank, İNG Bank ve Şekerbank Şubeleri'ne de yapabiliyor. Bunun yanı sıra vatandaşlar günün her saatinde www.yenimahalle.bel.tr adresinden online olarak ve 444YENİ?4449364 no'lu telefondan ödeme işlemlerini zahmetsizce gerçekleştirebiliyor.

BAŞKAN'DAN SON GÜN UYARISI

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vatandaşlara, son güne kalmamaları konusunda uyarılarda bulundu. Vergi döneminde vezneleri sık sık ziyaret edip vatandaşlarla sohbet eden Yaşar, vergi ödemelerinde son haftaya girilirken, vatandaşların mağdur olmamaları için vezneleri hafta sonuna denk gelen 26-27 Mayıs tarihlerinde de açık tutacaklarını söyledi. Mükellefler, belediye hizmet binasının yanı sıra Çayyolu, Batıkent, Gazi, Şentepe, Karşıyaka semt birimlerinde bulunan veznelerden nakit veya kredi kartı ile ödemelerini gerçekleştirebilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber