Amasya Yeşilırmak İlköğretim Okulu Kız Futbol Takımı Türkiye şampiyonu oldu

Okul Sporları Federasyonu ve Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu 2011-2012 eğitim öğretim yılı faaliyet kapsamındaki Yıldız Kız Futbol müsabakaları sona erdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2012 15:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Amasya Yeşilırmak İlköğretim Futbol Kızlar Futbol Takımı başarılarına bir yenisini daha ekleyerek 81 ilden katılan takımlar arasında Türkiye birincisi oldu.

Türkiye Yıldız Kızlar Futbol Şampiyonası'nda Antalya, İstanbul, Samsun, Kayseri, Muğla, Niğde ve Bursa takımları ile karşılaşan Amasya Yeşilırmak İlköğretim Okulu Yıldız Kızlar Futbol Takımı oynadığı 12 karşılaşmada kalesinde yalnız bir gol görürken rakip takımlara tam 48 gol attı.

Türkiye şampiyonluğunu üçüncü kez aldıklarını kaydeden Yeşilırmak İlköğretim Futbol Kız Futbol Takımı antrenörü beden eğitimi öğretmeni Mustafa Demir; ?Öncelikle şunu ifade etmeliyim ki biz bu başarıyı kolay elde etmedik. Yıldız Kızlar Futbol Takımı'mız ile çok yoğun bir şeklide Türkiye birincisi olmak için çalıştık. Ben bu başarıyı hak ettiğimizi düşünüyorum.? dedi.

Yeşilırmak İlköğretim Okulu Kız Futbol Takımı'nın getirmiş olduğu Türkiye Şampiyonası'ndan duyduğu memnuniyeti dile getiren Okul Müdür Kerim Gezer, ?Takımımızın getirmiş olduğu bu başarı bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Yeşilırmak İlköğretim Okulu'nun ismini Türkiye'ye duyuran, başta takım çalıştırıcımız olan Mustafa Demir'e ve Yıldız Kızlar Futbol Takımı'ndaki öğrencilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber