Belediye Başkanı eşi Ayşenur Küçükler'den yoksul aileler yararına kermes

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'in eşi Ayşenur Küçükler öncülüğünde geliri yoksul ailelere dağıtılmak üzere Yenişehir AVM Kültür Merkezi'nde gıda- tekstil kermesi düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2012 17:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kermesin açılış kurdelasını AK Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, Büyükşehir Belediye Bakanı Ahmet Küçükler ve Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk'ün eşi Nihal Öztürk birlikte kesti. Kermeste gıdadan, çeyize, el işlerinden süs eşyalarına kadar çeşitli ürünler satışa konuldu. Açılış konuşmasın yapan Ayşenur Küçükler, geliri yoksul ailelere bağışlanacak olan kermesteki her ürünün sevgiyle hazırlandığını söyledi. Kermes 28 mayıs gününe kadar açık bulunacak. Küçükler, kermese katkı sunan ve emek veren herkese teşekkür ederek, "Yoksul ailelere uzatılacak her el bizleri mutlu edecek." dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler de sosyal yardımlaşma ve dayanışmaya vurgusu yaptı. Başkan Küçükler, "Bizim toplumumuzda yardımlaşmanın, dayanışmanın, ihtiyaç sahibi olanlara yardım eli uzatmanın anlamı çok büyük. Dolayısıyla açılan bu kermesin önemi bizim için çok büyük." diye konuştu.

Milletvekili Cengiz Yavioğlu da, kermesin organizasyonunu gerçekleştiren Ayşenur Küçükler'e teşekkür etti.

Bu arada Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, kermesten bin liralık alışveriş yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber